ژرار دوپاردیو، بازیگر برجسته فرانسوی، در آستانه محکومیت افتتاح باشگاه ادبی سیمرغ به مناسبت روز بزرگداشت فردوسی بزرگداشتی برای هنرمندی که صداقت و عشق به مردم، بخش جدایی‌ناپذیر از هنر اوست افتتاح باشگاه سیمرغ در آرامگاه فردوسی | محفلی برای شاعران و نویسندگان نوجوان تصویری از ریشه‌های نور در اقیانوس ژرف عرفان | نگاهی به نمایشگاه نقاشی و حجم در نگارخانه آسمان مشهد ادای دین هنرمندان مشهدی به شهید جمهور | درباره یک هم آفرینی هنری به مناسبت اولین سالگرد شهادت آیت الله رئیسی نصرالله مدقالچی در آستانه جراحی | آماده‌سازی برای دوبله فصل جدید «آن‌شرلی» فعالیت «تلویزیون اینترنتی همشهری» بدون مجوز! همکاری مهران احمدی، امین حیایی، هادی کاظمی و مهران مدیری در فیلم سینمایی زالو شیوا ارسطویی، نویسنده و شاعر، به خانه ابدی بدرقه شد «شاهنامه»، کتاب راهنمای حکومت داری | درباره کتاب «استقبال از شاهنامه در سده‌های میانه به سانِ آینه پادشاهان» برگزاری یازدهمین دوره کنگره شعر «از توس تا نیشابور» در مشهد + فیلم صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ کارگردان فیلم پدرخوانده، یک هتل سینمایی راه انداخت تجربه‌گرایی در هنر | گفت‌و‌گو با احسان عظیمی‌مجاور، هنرمند ایرانی درباره فیلم «انفجار در قطار گلوله‌ای»، اکشن نفس‌گیر ژاپنی که نتفلیکس را تکان داد «شب‌های برره» محبوب‌ترین سریال ایرانی در سایت جهانی فروش تئاتر‌های روی صحنه مشهد از ۲۹ میلیارد ریال عبور کرد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حماسه غیرت در اجتماع مدافعان حریم خانواده| مشهدی ها، خروش پدرانشان را در «گوهرشاد» گرامی داشتند+ فیلم

  • کد خبر: ۱۷۳۹۱۷
  • ۲۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۹
حماسه غیرت در اجتماع مدافعان حریم خانواده| مشهدی ها، خروش پدرانشان را در «گوهرشاد» گرامی داشتند+ فیلم
اجتماع بزرگ مردمی "مدافعان حریم خانواده" به مناسبت روز عفاف و حجاب عصر امروز چهارشنبه ۲۱ تیرماه ۱۴۰۲ با حضور پرشور جمعی از مردم در میدان بسیج مشهد آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، ضیافت ۱.۵ کیلومتری مشهدی‌ها در روز عید غدیر اگرچه خودش یک رویداد محوری در تقویم مناسبتی شهر محسوب می‌شد، اما تأکید آیت الله سیداحمد علم الهدی، نماینده ولی فقیه در استان که در دیدار با ستاد بزرگداشت غدیر بر ضرورت استمرار فضای عید تا ۲۱ تیر و روز عفاف و حجاب تأکید داشت، باعث شد تا فضاسازی شهری، تبلیغات محیطی و حتی محتوای فرهنگی و خبری رسانه‌های استان پس از عید غدیر متمرکز بر دعوت مردم به پاسداشت حماسه شهدای گوهرشاد و حضور در اجتماع حجاب و عفاف باشد.

اکنون، پنج روز بعد از مهمانی ۱.۵ کیلومتری، خیابان امام رضا (ع) مشهد دوباره عرصه گردهمایی پرشور مشهدی‌ها شده است، اما با این تفاوت که «ملت غدیر»، این بار برای گرامیداشت حجاب به عنوان «میراث فاطمی» به میدان آمده اند.

اگرچه آغاز مراسم از ساعت ۱۶ در میدان بسیج اعلام شده بود، اما از حدود ساعت ۱۵، حضور دسته‌های متفرق و پراکنده مردم در گوشه گوشه میدان به چشم می‌آمد و به همین ترتیب، هرچه ساعت به زمان اعلام شده نزدیک‌تر می‌شد، شمار جمعیتی که از ایستگاه مترو وارد عرصه می‌شدند یا از کوچه‌ها و خیابان‌های اطراف، راه به محل برگزاری اجتماع پیدا می‌کردند، بیشتر و بیشتر می‌شد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->